7 Kasım 2023 Salı

Asunnon ostaminen Alanyasta | Myynnissä asuntoja Turkissa

 Asunnon ostaminen Alanyasta

Asunnon ostaminen Alanyasta | Myynnissä asuntoja Turkissa

Ostoprosessia
Etsi asuntoa Alanyasta -Turkissa

ALANYA VİP PROPERTY , koti-sivuillemme lisätään jatkuvasti uusia myyntikohteita. Oletko löytänyt kodin, jonka haluat tutkia lähemmin? Ota yhteyttä ja lähetämme teille kuvia kohteesta. Voit myös lähettää hakusi Turkissa kiinteistöstä meille. Jos haluat tilata ajan tarjoamme sinulle mahdollisuuden tarkastella asuntoja/huoneistoja, joista olet kiinnostunut, samalla annamme sinulle mahdollisuuden tutustua alueeseen.

Varaus sopimus

Asunnon ostaminen Alanyasta
Asunnon ostaminen Alanyasta

Kun myyjä ja ostaja ovat sopineet hinnasta, ostajat maksavat yleensä 10 000 euron varausmaksun todisteena siitä, että jatkat kaupan tekemistä. Tämä on ensimmäinen askel. Sitten kiinteistö varataan ja poistetaan markkinoilta.

Ostosopimukset

Ostosopimus kirjataan n.30 päivän sisällä varausmaksusta. Sitten jäljelle jäävä 10% kiinteistön hinta maksetaan käteisellä myyjälle vähennetynä varausmaksu. Kauppasopimuksessa täsmännetään notaarin laillisen siirron päivämäärä. Jos et suorita ostoa, koska olet muuttanut mielipiteesi, varausmaksua (10.000 euroa) ei palauteta.

Myynnissä asuntoja Turkissa


Omistuskirja

Ostoprosessin viimeinen ja kolmas vaihe on kiinteistön luovuttaminen myyjältä ostajalle notaarissa. Tällöin myös loppuosa ostohinnasta maksetaan. Tämän jälkeen sinulla on oikeus kiinteistön omistukseen.

Kiinteistön hankintaan liittyvä oikeudellinen apu

Suosittelemme aina asiakkaitamme palkkaamaan asianajajayritystä, mieluiten virastoa, jossa he puhuvat sekä Turkissa . Lakiasiainjohtaja toimii neuvonantajana ja valvoo asiakkaiden etuja. Tämä tarkoittaa, että ei ole yllätyksiä ostohetkellä tai sen jälkeen. Lakimiehesi voi vastata sekä oikeudellisiin ja verotukseen liittyviin kysymyksiin ja auttaa kaikessa omaisuuden ostosta, mukaan lukien tärkeät asiat, kuten perintö ja testamentit. Asianajaja tarkistaa, että kiinteistössä on kaikki tarvittavat lisenssit ja rakennusluvat ja että kiinteistö on vapaa kiinnityksistä. Jos järjestöllä on viimeisen vuosikokouksen pöytäkirja, asianajaja voi myös nähdä, miten taloutta on hoidettu yhdistyksessä. Asiamies auttaa myös hankkimaan -numeron, Turkissa henkilötunnus ulkomaalaisille, jotka tarvitsevat kiinteistön hankkimista Espanjassa. Lisäksi tilin voi avata Turkissa pankissa. Jos et tiedä asianajajaa ennen, voimme suositella sinua asianajajille, jotka ovat auttaneet asiakkaitamme todella hyvin. Oikeudenkäyntikulut ovat yleensä 2% ostohinnasta, mutta vähintään 1 200 € + Turkissa arvonlisävero (IVA) 15%.

Asunnon ostaminen Alanyasta
Myynnissä asuntoja Turkissa

Kaikki ulkomaalaiset kiinteistöjen ostajat tarvitsevat Turkissa tunnusnumeron, -numeron . VERGİ numero on kaikki Espanjassa toteutettaviin toimiin tarvittava verotunnus, jolla on taloudellisia vaikutuksia, mukaan lukien kodin ostaminen, pankkitilin saanti ja verojen maksaminen. Turkissa poliisi, Turkissasuurlähetystö tai konsulaatti pyytää Suomen -numeroa. Yksinkertaisin voi olla asian avustaja, hän voi tehdä sen puolestasi valtakirjalla.

MYYTÄVÄT ASUNNOT ALANYASSA TURKKI
myytävät asunnot alanyassa turkki Asunto Turkista. Oma asunto Turkista on ollut monella suomalaisella mielessä, sillä Turkki on ollut suomalaisten suosima matkakohde jo vuosien ajan. Asunto . turkki myytävät kohteet

Omistuskirja

Lagfart on rekisteröity maarekisteriin, joka kestää n. 1-2 kuukautta. Kun se on ilmoitettu, kun kaikki verot ja maksut on maksettu, palautetaan se ilmoittautumistodistuksella, kun virkapaperit palautetaan, niin rekisteröinti tehdään kiinteistörekisteriin. Pääsy kiinteistöön tapahtuu samana päivänä kuin lainvalvonta on kirjoitettu notaarille (notaari julkistaa), kun molemmat osapuolet ovat allekirjoittaneet sopimuksen. Kaikki kauppakirjan osakkaat valmistelevat kauppakirjat. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta osallistua itse, on mahdollista antaa asianajajallesi oikeus (valtakirja) allekirjoittaa kauppakirjat. Asianajaja maksaa kaikki ostoon liittyvät verot ja huolehtii kaikista oikeudenkäyntikulujen ja kauppakirjaa koskevista asioista.

Julkinen notaari

Notaarin työ on virallisesti nimetty asianajaja, joka tässä tapauksessa valvoo osapuolten henkilötunnukset. Notaari ei tarkista asuinpaikan kuntoa, olet ostajana vastuussa asuinpaikan tarkastamisesta ennen saapumistasi. Turkissa käytettyjen asuntojen osto on “olemassa olevaa kunto”. Notaari ilmoittaa kiinteistön veloista, jos on olemassa mitään ja tarkistaa, että myyjälle suoritettu maksu on tehty oikein Turkissa lainsäädännön mukaan ja että myyjä on saanut rahansa ennen allekirjoittamista. He myös vahvistavat ostopäätöksen, joka muodostaa ja perustaa omaisuuden vaihdon hakemuksen.

Asunnon ostaminen Alanyasta
Myynnissä asuntoja Turkissa

Tarkastusvelvollisuus

Ostajana olet vastuussa tarkastamaan omaisuutta ennen kirjallista ostosopimusta. Poikkeavia ehtoja voi lisätä ostosopimukseen. ALANYA VİP PROPERTY voi suositella ulkopuolisia tarkastajia jos on epävarmuutta.

Asuntojen hinta:

Turkissa asuntojen hinta on myyjien hyväksytty hinta. Turkissa on kiinteä hinnoittelu, myyjä hyvöksyy ostajan, joka on halukas maksamaan vaaditun hinnan tai alemman hinnan neuvottelujen jälkeen. 

Myynnissä asuntoja Turkissa

kulut

Kun ostat kodin Turkissa, ostohintaan lisätään joitain kustannuksia. Yleensä sinun pitäisi odottaa ylimääräinen ostohinta n. 10-15% riippuen siitä, onko kyseessä käytetty omaisuus vai uusi tuotanto.
Käytetyt kiinteistöt: yhteensä 10-15%, josta 9% on puhdas transaktionsvero Turkissa valtiolle.
Uusi tuotanto: yhteensä noin 14-15%, josta 12% on arvonlisävero () ja 1,6% leimaverosta.
Loput ovat rekisteröintimaksut, notaarin palkkiot, leimamaksut, -kustannukset, valtakirjat ja asianajapalkkiot.
Käyttöoikeus edellyttää liittymismaksuja ja / tai liittymismaksuja vedestä ja viemäristä, sähköstä ja kaikesta kaasusta.
Nykyiset kustannukset
Kiinteistövero,

Et maksa mitään kiinteistöveroa Suomessa Turkissa asunnossa, muttaTurkissa maksat kunnallisen kiinteistöveron arvostusarvon perusteella. Verokanta vaihtelee eri kuntien välillä ja on välillä 0,4-1,1%. Maksat myös valtion kiinteistöveron, joka on n. 0,20-0,5

Myynnissä asuntoja Turkissa


Ota yhteyttä
Onko sinulla kysyttävää? Voit ottaa yhteyttä meihin puhelimitse tai lomakkeen alla ja vastaamme kysymyksiisi!

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

PUHELIN – WhatsApp : +90 530 547 50 56

Sähköposti: alanyavipemlak@gmail.com

Facebook : https://www.facebook.com/AlanyaVipProperty/

https://www.alanyavippproperty.com/

https://www.instagram.com/alanyavipproperty/

https://www.youtube.com/@alanyawohnungkaufen8417/

https://www.alanya.com.co/asunnon-ostaminen-alanyasta-myynnissa-asuntoja-turkissa


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder