5 Temmuz 2020 Pazar

Alanya'da Satılık Daire

Yüksek kalite ve uygun fiyatlarla Mahmutlar bölgesinin en iyi yatırım projesi  IN+ gün yüzüne çıktı.

Mahmutların en nezih bölgesinde inşa ettiğimiz İn+ , 9 kattan oluşacak olup şehir merkezine  10 dakikalık yürüme mesafesinde ve sahile de sadece 400 metredir. Etrafında bulunan restoranlar alışveriş merkezleri eczaneler,  mağazalar sayesinde konforunuza konfor katacak bir lokasyonda .Bu sayede hem hayatınızı sorunsuz yaşayabilir hem de yazlık tarzında muhteşem bir yatırımı değerlendirebilirsiniz.. Lansman fiyatlarımızla şimdiden kazancınıza kazanç katmakta olacaksınız.   
Diğer inşaatlarımızda uygulamış olduğumuz gibi bu projemizde de  yüksek kaliteli inşaat malzemeleri kullanılacak olup modern tasarımı ergonomik yapıyla bir araya getiriyoruz.
            Projemizin kendine ait bahçesi olup içerisinde açık yüzme havuzu güvenlik spor salonu çocuk oyun alanı sauna buhar odası ve dinlenme odası bulunmaktadır.
 
DAİRELER
1+1 -3 farklı plan ve metrekareye sahip olan dairelerimiz hem muhteşem bir yatırım fırsatı sunuyor hem de yaşam kalitenizi artırıyor.
 
2+1 dubleks dairelerimizde ise 4 farklı seçenek sunuyoruz 124
м²  -129 м²  131м²  ve 140м² Muhteşem şehir doğa ve deniz manzarasını ayağınıza getirdik.

İnşaat başlangıcı Şubat 2018

Teslimat Aralık 2019

 

Site Özellikleri

·         9 kattan oluşmaktadır

·         Kullanıma hazır teslim edilmekte

·         Modern tasarım

·         Kullanışlı sosyal alan yerleşimi

·         Açık yüzme havuzu

·         Çocuk oyun alanı

·         Sauna

·         Buhar odası

·         Spor salonu

·         7/24 güvenlik

·         Bina görevlisi

·         Jeneratör

·         Ortak alanda ücretsiz wifi

·         Toplam arsa ölçüsü 2619  м²

Daire ayrıntıları

·         1+1 daireler ve 2+1 dubleks daireler

·         1 – 2 – 3 banyolu

·         1 – 2 balkon

·         Daire metrekareleri  62 м² - 140м²

·         1+1 daire özellikleri

·         Amerikan mutfaklı salon , 1 adet yatak odası ortak banyo ve 1 adet balkon

·         Güney cepheli daireler 62 м²

·         Batı ve Doğu cepheli daireler 66 м²

·         Güneybatı ve Güneydoğu daireler 70 м²

2+1 dubleks Özellikleri

·         Amerikan mutfaklı salon 1 adet çocuk odası 1 adet ebeveyn yatak odası kendisine ait banyosu wc si olan 1 adet ortak wc 1 adet teras ve 1 adet balkonu vardır.

·         Güney cepheli dubleksler 124 м²

·         Batı ve Doğu cepheli dubleksler 129 м²

·         Kuzey cepheli dubleksler 131 м²

·         Güneybatı ve Güneydoğu dubleksler 140 м²

 

İN+ Residence İnşaat Teknik Bilgileri

Yekta Homes olarak diğer projelerimiz de olduğu gibi IN+  Residence’de de en son teknoloji malzemeleri kullanmaktayız. Bizim en önem gösterdiğimiz nokta İZALASYON- DOĞRU PLAN & BİNA TEMELİDİR.

 

İNŞAAT TEMELİ

Temel başlangıcı yerin 5 metre altından başlamaktadır. Açılan çukurun içerisine kaya parçalarıyla dolgu yapıldıktan sonra dozer ve silindir yardımıyla preslenmiştir. 140cmlik temel duvarı örüldükten sonra içerisine 2 kat izolasyon yapılmıştır ve drenaj sistemi kurulmuşur.18mmlik demirlerle temel örümceği atıldıktan sonra 120 cmlik betonla temeli sağlamlaştırılmıştır. Temel perde duvar likit mebranla izolasyon işlemi güçlendirilip 4cmlik strafor yardımıyla korunmuştur. 

 

 

KAT ARASI İZOLASYONU

Katlar arasındaki iki tabliye arası mesafemiz 330 cm olup net iki kat arasında 42cm lik bir izolasyona sahip olacaktır. 7cm şap 7 cm beton 15 cm strafor 10 cm ytong ve 3 cm sıva uygulanmaktadır

DUVARLAR
Binamızın dış cephesinde Harç Cepli Blok Bims 19cm lik malzeme kullanılmaktadır. 52 db ses yalıtımı sağlayıp aynı zamanda ısı yalıtımı da yapmaktadır. TSE onaylı depreme dayanıklı malzemedir.

Binamızın iç cephesinde kullandığımız Blok Bims  adı verilen 19cmlik  52 db ses yalıtımı sağlayan Türkiye’deki ilk ULUSAL TEKNİK ONAY belgeli üründür. Bu malzeme ile yan yana gelen dairelerin birleşmesinde kullanıyoruz.

Dairenin oda bölmeleri  Yatay delikli 13,5 cmlik Tuğlalarla örülmektedir. Malzemenin hafifliği sayesinde binamıza ekstra yük getirmez  ve TSE onaylı olup A1 SINIFI YANMAZ ÜRÜNDÜR.

MUTFAK & BANYOLAR

Tezgahlarımız mermer olup dolaplar highglass malzemeden yapılmaktadır. Kullanılan bataryalar ise paslanmaz krom malzemeden üretilmiştir.

BİNA İÇİ MERDİVENİ VE BALKONLAR

Bina merdivenlerimiz mermerden yapılmış olup aynı mermerleri balkonlarımızda da kullanmaktayız. Balkonlarımızda kullanmış olduğumuz mavi cam alüminyum doğrama  ferah bir ortam oluşturmaktadır.

YER & TAVAN

Daire içi tabanında 45*45 lik seramik kullanıyoruz. Bina iç kısmı ve daire içleri komple asma tavan yapılmıştır.

PENCERE & KAPILAR

Pencerelerimiz çift camlı olup ısı ve ses yalıtımlıdır. Aynı zamanda çift taraflı açılabilme özelliğine sahiptir. Daire giriş kapılarımız 25 noktalı kilit sistemli çelik kapı kullanılmıştır. Daire içi oda kapıları ise Amerikan kapı yapılmıştır.

https://www.alanya.com.co/ 

https://www.facebook.com/AlanyaSatilikDaire1/

https://sites.google.com/view/alanyadasatlkdaire/


Alanya Satılık Daire

Alanya Satılık Daire

Alanya Satılık Daire

Alanya Satılık Daire

Alanya Satılık Daire

Alanya Satılık Daire


.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder