1 Şubat 2024 Perşembe

Vaktmestertjenester Alanya | Vaktmester Alanya

 Alanya Vip Property – er et selskap med mer enn 25 års erfaring og tilbyr vaktmestertjenester/vedlikeholdstjenester til sameier, borettslag og bedrifter i Alanya Tyrkia.

Vi tilbyr god service, pålitelighet og godt faglig arbeid til konkurransedyktige priser.
Vi leverer alt fra skreddersrydde løsninger fullstendig tilpasset den enkelte kundes behov, krav og ønsker og legger stor vekt på fleksibilitet og profesjonalitet.

 Vaktmestertjenester Alanya | Vaktmester Alanya

Vaktmestertjenester ( i Alanya Tyrkia )
Har du behov for vaktmestertjenester i Alanya , men synes det er for dyrt å ansette en fast vaktmester? Vi kan hjelpe deg.

Vaktmestertjenester Alanya

Vi har mobile vaktmestere som besøker sameier og borettslag samt bedrifter og næringsbygg daglig eller ukentlig, etter kundens behov for en gjennomgang av eiendommen, for å avdekke tilstand og eventuelle reparasjonsbehov. Vi påtar oss flere typer løsninger, og har i dag et stort antall boligsameier, borettslag og næringsbygg i Alanya -regionen. Vi kan hjelpe med å finne den riktige løsningen for deg.

Våre vaktmestere utfører vedlikeholdsarbeid som omfatter kontrolltjenester, tilsyn av varme og ventilasjon, feiing av uteområder, smøring/reparasjon av låser, søppelhåndtering, utskifting av lyspærer osv. https://www.alanya.com.co/vaktmestertjenester-alanya-vaktmester-alanya

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder